HUSSPINDEL..(Tegenaria Atrica) USCH...

När min tös gick ut med vår hund Luna var jag lite orolig efter henne pga mörket i ute. Så jag gick in ett barnens rum och kollade genom fönster.
Efter en stund kom min tös hem välbehållen med hund. Min son blev kvar i detta rummet, jag sa till honom kom ut ur rummet. (Tomt i rum pga renovering skall ske snart)
Jag upptäckte att någon jättestor fläck vid list på golvet. USCHHHHHH.. HUSSPINDEL! JätteSTOR ca 5-6 cm..
Brrrrrrr....... ÄCKLIGT!!! Fotade den spindeln, vågade inte gå närmare och fota tydligt!! Brrr
Funderade över hur ska jag göra med den spindeln.. "dödade" honom med doftspray för toa, tryckte ner och rakt mot den hela tiden samt dammsugaren var påslagen hela tiden ifall spindel springer fort.. FyFan...

Varje gång öppnade jag dörren på glänt i detta rummet föreställer jag som en "dröm" att efter jag dödade den spindeln, dyker fler massor samma spindlar upp och ockuperar rummet. Fyfan.. 

Tur att det var bara EN!  Tur att mina barn inte sover där!



Egoism av andra personer!! Avskyvärt!!

MIN TYSTNAD HAR EXPLODERAT!!!

29 juli 2011:

J. N’s kusin frågade min dotter N via mobil om hon vill hänga med dom till Liseberg. J påstod att hon inte vill vara ensam. N frågade mig. Jag försökte förklara för min N att hon måste ändra sin beteende som egoist att man inte kan lämna sin bror M för jämt. Hon kunde ju ställa fråga dom om hennes bror M kunde vara och leka med. Således jag kände mig att jag måste ställa en punkt så jag nekade min dotter N att följa med. Jag smsade till L om det här och man måste respektera varandra och dela upp i sin tur. Hon smsade mig med de förolämpande ord. ”Du är jätte sjuk i huvudet”,mer txt ,”Du psykiskt misshandlar N”.. m.m

Jag har alltid respekterat L’s sjukdom alltså panikångest sedan år 1996. Dvs ångestsyndrom. Jag träffade henne för första gång i Sigtuna. Våra barn kom till världen så jag gjorde för min N’s och J’s bästa att komma till henne istället för mig. Åren har gått hittills idag ser jag att L har blivit bättre och blivit delvis av med sitt ångestsyndrom.

Så fort J och hennes mor L befinner sig i Sthlm utan hennes sambo T, hos L’s föräldrars hem, ibland med J’s lillasyster, kom VI till dom. När jag gick med min son M därifrån framför M’s ögon grät min son M väldigt mycket över en timme. Det är fan inte för första gång utan flera gånger vid flera tillfällen. Jag tröstade min son M många gånger, försökte fråga andra kompisar om han kunde vara med. Vissa hörde aldrig av sig, vissa sa att det blev fel tidpunkt, vissa sa det var okej.

Nu jag listar hur många gånger var min dotter N hos sin kusin J.


-1- När jag o min N bodde i en villa med A. Vi brukade träffa hos A’s föräldrar, även hos L’s hem i Fellingsbro där J o N träffade vid fler tillfällen.


-2- När jag bodde ensam med N i lgh i Mariestad, tog L hand om N  hos L’s hem i Fellingsbro medan jag var på resan i Polen med min projekt. Jag lämnade N till L. J var ganska väldig liten.


-3- När jag bodde i Lund med min exman, min son kom i världen. Troligen en eller två gånger N var hos J. Min son M var förstås baby.


-4- (Sthlm sedan 2006) När J var hos sina mormor o morfar någon gång i helgen lämnade jag N dit vid några tillfällen. N övernattade vid vissa tillfällen. N och J var på Cosmonova vid Naturhistoriska museet, Tekniska museet, Djurmuseet vid Skansen m.m Min son M var ca 3-4 år gamla och förstod ibörjan att N var hos J.


-5- Halloween: N övernattade hos J hos L’s föräldrar.


-6- Födelsedag: N var hos L hem för att fira sin födelsedag samt L’s sambo T som fyllde år också.


-7- På landet deras sommarstuga varje midsomrar åkte vi dit för N och J skull.


-8- (Senaste 2011)På Skansen: L med J och J kom dit och vi kom dit också.

 

Min son M träffade lilla J bara två gånger! Han tjatar hela tiden att han vill leka med henne.


-1- Jag övernattade hos L med mina barn pga tatuering. Året var 2009! M lekte med lilla J.


-2- På Skansen nyligen i maj 2011 M lekte med lilla J och pratade mycket.

 

Inte bara gäller våra barn utan relation mellan mig och L. Varje gång säger L att när hon skulle komma till Sthlm vill hon träffa först med sina klasskompisar i café eller någonstans. Sedan träffa mig efteråt typ klockan 17 eller 18.00.  Jag sa okej. Jag vet att L har träffat sina kompisar i Sthlm i tidigaste tider för att vara med dem mer tid.  L säger jämt att hon ville prata med mig i mera tider. Så fort jag kom dit med mina barn eller bara med min dotter utan min son så L skyndade sig att gå till MAX eller McDonalds i tågcentralen för att köpa burgare och dryck inför avresor.  Jag frågade henne vilken tid hon skulle åka tåget hem med sina döttrar till Örebro. Vid klockan 19!

Varje gång vi (jag och L) sågs ställde L en fråga till mig om jag har tillräckligt pengar, mat i kylskåp. EN gång hon sa till mig att jag är ”pedant”. Det låter som L skäms för mig inför ER. Och L presenterar aldrig mig för Er!

Hennes dotter J var hos oss bara två gånger; under höstlov åren 2009 jag var väldigt glad för N’s skull eftersom N längtade efter att J skulle besöka mer. När J åkte hem och berättade för sin mor L att jag sov på morgnar och fixade inte frukost till dom. Så J’s reaktion blev. Jag hade väckarklockan som var påslagen men jag märkte inte. Jag har sagt till min dotter N att hon kunde ju väcka mig. Och jag var nyinflyttade till min lägenhet i Sthlm då jag har inte hunnit packa upp och J hälsade på oss för andra gång och på N´s födelsedag jag ställde upp för mina barn och J att åka till bio i Heron City, jag gav egna pengar till min N för biobiljett och godis, J hade egna pengar oxå. Medan jag och min son väntade inne shoppingen och uppmuntrade min son leka med automatisk mini-karusell så jag inte hade aning att snöstorm skulle ske. Efter bio vi väntade på bussen men bussen verkade komma aldrig pga svårt att köra på vägen när snö blev för mycket. Jag var tvungen be min N nödvändigt att ringa upp taxi för att åka hem för jag såg till att barnen inte skulle frysa ihjäl och betalade för taxi för allt! Hemma hos L jag hade inte aning heller vad J har berättat för om bio så J skrev personligt och anklagade mig att jag krävde J att betala för biobiljett för N och för godis. Vilken chock för mig!

Jag bara blev väldigt förvånad över hur J kunde säga så här eftersom hon INTE kände mig mycket väl och övernattade hos oss bara ett dygn, 2 gånger varje tillfälle. Självklart ville jag ställa rakt en fråga till J men hon är ett barn. Jag var rädd eftersom hon är min Guddotter och jag vill inte skada henne. Jag önskade mig att L skulle kunna lämna J över till mig tidigare så jag kan vara som barnvakt samt lära känna mer J och hon mig. Jag fick inte chans pga L’s ångest eller förtroende.

När jag bodde tillfälligt i utomlands för ett tag sedan sa L att hon och J ville hälsa på oss enligt L påstod i msn. Hon ställde dumma frågor. ”Är kriget där nu?”, ”Vad kostar rum i hotell? Finns nära?”, ”Vill nära pool och vill ha färdig buffe”. Det finns hotell men hos mig e ju gratis men ligger ju utanför en huvudstad som är inte lång ifrån och lägenheten där ligger ju nära Medelhavet. Man kan ju hyra en bil och njuta att se där. Eller jag har kompisar där, jag kunde be någon som kan ställa upp köra. Med hennes sambo T hade jag inte emot. Jag skulle bli glad om de alla tillsammans kunde hälsa på oss. Besök blev inte av av hennes val.

En sak tillägger jag att ALLA vet att alla svärmödrar och svärdöttrar inte fungerar bra emellan i relationer. Ja tyvärr!.. Jag försökte alltid vara trevlig och bemötte dom. Efter ett par år blev svärmödrar galna på grund av mig. De kanske tycker att jag är perfektionist eller annorlunda. Jaha tänker jag! Jag lagar mat, diskar, tvättar golvet, rensar alla dammar, tvättar kläder, sköter och uppfostrar mina barn hittills idag, ser till pengar ska ha tillräckligt att leva, köpa leksaker eller spelkonsoler, handla mat, uppmuntrar mina barn att leka, pyssla och gå ut, fotograferar något intresse moment eller på mina barn, sover, åker till tivoli, utställningar m.m

Galna pga mig??? Min dåvarande sambo A var väldigt lat, tittade bara på TV mest när han kom in hem direkt, Jag fixade allt. Han uppmuntrade ALDRIG min dotter N att leka när N var baby!!!! A’s föräldrar kastade ut mig och min dotter N ifrån villan. Svärföräldrar alltså A’s föräldrar kallade mig i min mobil ”Hora”, ”N är inte deras barnbarn och inte dotter till A”,”Jag ligger med män och N är kanske nån annans dotter”.  Faderskapsintyg bevisades att N är A’s dotter. När jag sökte en praktikplats för mitt framtida jobb i Sthlm var jag tvungen lämna min dotter N till A trots att jag försökte fråga svärmor eller L. De kunde inte. A tog hand om N men det blev N’s värsta mardröm. Året 2004 ansökte jag om vårdnad om N till tingsrätten. L blandade sig i vårdnadstvist så skrev allt om hur jag och A levde tillsammans och hur mina föräldrar var och skrev sitt namn. Alltså hon svek mig! Så jag vill inte prata med henne i över ett år. Men tills sist förlät jag henne delvis.

(Jag bedömer att A's föräldrar och A inte förtjänar att träffa N efter de har sagt till mig väldiga fulla ord.) 

Efter några år gifte jag mig en man J som jag trodde att jag var lycklig med honom. Jag blev misshandlad 5 gånger av exman därav en gång av svärmor. Svärmor bet mig, drog mitt hår, knuffade mig, sparkade rakt mot min svanskota. Självfallet jag slog henne tillbaks. Polisanmäldes men jag tog tillbaks för att jag var snäll mot dom. Enda sista misshandel av exman blev min död nära efter har blivit knuffad bakåt och slagit huvudet mot kant på soffbord. Förblöddes och jag fick sys 5 stygn.

Jag var väldigt small och vägde ca 48 kg två gånger under dessa förhållanden. Det låter som anorexi-bulimi men det var inte. Jag mådde tvärtom dåligt pga alla mina krafter var borta. L hade märkt och sagt till mig om min nedviktgången och tänkte "Jaha". Jag kände som att hon inte brydde om mina sjukdom och stödja mig än vad jag hade förstått och stödjt hennes sjukdom panikångest.
Jag har lämnat exman och mina gamla liv bakom mig och försöker bygga upp mitt liv på nytt med mina 2 barn.
Att vara ensamstående är inte lätt att leva upp tills sitt namn!

När jag hade en konstutställning i Gamla Stan i våras med mina egna konst bland andra hörande försökte jag bjuda L och hennes familj även L's föräldrar att komma. Jag såg inte enda av dom! Utom några döva bekanter och vänner som kom.

Jag försökte allra bästa för N’s skull att komma till J vart J än befinner sig. Varje gång ser jag att L och J skriver eller kallar BARA min dotter N med två bokstäver: ”Du”!!


Jag ser på L att hon TROR att jag är ”fattig”, ”hemsk”, ”psykisk”, ”icke mor” att förhindra min dotter N att komma till J så fort J kallade N den här gången.

Mina frågor är:

Bor vi i gatorna?


Svälter vi tills vi är magra?


Misshandlar jag psykiskt min dotter? På vilket sätt?


Isolerar jag mina barn?


Köper jag inte alls kläder och accessoarer till oss?


Har jag inte råd att resa till utomlands och resor inom Sverige?


Har jag inte råd att ha TV, datorer, möbler?


Bor L tillsammans med mig vardagligt? 


Hur många gånger kom vi  till  L och J vart de befinner sig? (räkna uppe med siffror)


När var L’s familj hos oss senast?


L säger att lilla J aldrig gråter när stora J åker iväg eller är hos kompis. Försöker dela isär sina barn att leka sina egna kompisar, inte tillsammans. Jag kan inte bevisa eller anklaga rakt mot L eftersom jag inte har sett någon gråt eller var inte hos L ofta. L säger fler gånger till mig ”Hennes storsyster E har gjort avstånd ifrån L så min dotter N kommer göra också om jag gör sådan här att förhindra henne komma till J. Min dotter N kommer hata mig!”

Min fråga är: Har L tagit med sina både barn stora J och lilla J och komma till mig eller någon väninna och lämna bara stora J till mig eller någon framför lilla J’s ögon sen ta med lilla J och gå därifrån? Jag har iscensätt till L, hon vägrade tro på det här. Jag vet inte om hon hade gjort hos kompisar i Örebro? Kanske andra kompisar kommer bilen till L’s hem istället och hämta stora J medan L och lilla J är kvar i huset så lilla J inte har gråtit eftersom huset är hennes trygghet.
Hur många gånger var min son M i ensamheten?

Med psykologiska logiken i fakta att jag har förstått klart att L’s och E’s mor har gjort ett väldigt stor fel. Jag kan inte vrida tiden tillbaka och rätta upp dom men förstår att de har olika personligheter och deras mor hade uppfostrat på eget sätt. Därför blev konsekvens att deras mor prioriterade i första hand L än sin andra dotter E (L’s storasyster E) så L’s omständigheten skapades uppmärksamhet! Ifrån uppmärksamheten byggs upp till toppen som egoist!

Jag undrar om L’s stora dotter J skulle skvallra för L om J övernattar hos någon kompis eller vänner när J ser på kompisarnas föräldrars olika personligheter?
Är det stor allvarligt problem för dom när jag försov eller inte fixade frukost till dom när det finns andra familjer som har mödrar eller fädrar som drogar framför barnen? Varför just JAG?

L försöker övertala min dotter N att komma för att prata med L själva på grund av L anser att jag blir arg på henne varje gång. Sanningen är att L gör som hon tror att hon vet bäst än mig! Att L vill prata med min dotter N för att L ville att N skulle lyssna på henne istället på mig för att vinna över mig som hon tror hon vet bäst! Jag då? Ingenting? Osynlig person för N? Varifrån kom min dotter N till världen? 

Att kunna anklaga negativ om mig bör hon se själv först hur hon uppfostrar sina döttrar och vad jag har för brist!

L och stora J bör tänka på att jag och min son M finns som personer och behandla oss med respekt. Inte vara egoist!!


Min tystnad exploderar idag eftersom jag känner mig som en hund som måste följa efter matte. Jag lär därför min dotter att inte vara egoist!


Jag blev förnärmad efter L’s sms och undrar om L inte är själv sjuk i huvudet: Att inte låta J lära känna mig mer eller låta J att tro så om mig? Att L undviker mig? Vad var orsaken? Att ställa dumma frågor till mig angående pengar, mat, kriget i utomlands? L sviker mig en ytterligare gång till! Jag tänker gå ifrån L för gott för att hon fick andra chans efter ursäktan hade godtagit av mig. Nu igen!


citat: "Behandla andra som du vill bli behandlad!"


Jag tänker inte stjäla Er att ha vänner utan vill påpeka L’s egoism och hennes behandling mot mig! Är tacksam för Er uppmärksamhet!

Läs SMS vad jag skickade till henne efter fått sms av J sen L till mig.

Från mig till L:

1

2

3

4

********************************************

Ifrån L sms till mig:

1  

2

3  

4


Ohoj!!!

Av spontant fotade jag min gullig son! Puss puss <3




Utflykt på NASA.

Vi var på tekniska museet i Sthlm och njöt av utflykt.. Alltså NASA- A Human Adventure.



Min kära pappa!!

För ca tre år sedan samlades vi alla i familjen för att fira min pappas födelsedag! (i utomlands). Tårtan och presenter togs fram.
Vi skulle säga "Gra...." på ryska. Men min pappa avbrytade oss och ville säga ärligt efter han har döljt sin ålder i åratal!
Vi blev förvånade och ville gärna lyssna på hans berättelse.
Han berättade att när han var ung följde med sin far i sitt jobb. (min farfar som jag aldrig träffade i livet trots att jag såg bara en foto). Under andra världskriget var min pappa med för att hjälpa de skadade personer. Och under vietnamskriget var min pappa montör/radiopratare för att kontakta med piloter av egna militära trupp. Min pappa var skadad och överlevad efter bombats i närheten område där radiokontakt var placerades.
Hans födelsesattest var förfalskades på grund av hans föräldrar som inte vill att han skulle gå till en speciell militärskola för pojkar. (Då tiden var sovjetunionen)

Det var ofattbart att jag fått veta ganska nyligen men är väldigt glad att min pappa lever. Och han är tre år äldre än den ålder vi alltid trodde!
Sedan vi åt tårtan och te samt njöt av stunder med varandra. Varje år skickar vi alltid e-vykort, även presenter till honom.
Familj är viktigaste! Även på långa avstånd runt i världen.

RSS 2.0